Beton is in de basis een kunstmatig gesteente wat is ontstaan door een samenvoeging van zand, grind, water en cement. De kwaliteit van beton is afhankelijk van de samenstelling en de toevoeging van hulpstoffen….

Beton is hierdoor onderhevig aan invloeden van buitenaf waardoor beton op den duur zijn kracht en effectiviteit verliest en betonrot ontstaat. Het gevolg hiervan is dat het beton scheurt, de wapening aantast en uiteindelijk breekt.

Daarom wordt DC-Hardener sterk aanbevolen voor het behandelen van betonnen vloeren en muren en in allerlei bouwprojecten om verduurzaming van beton te bewerkstelligen. DC-Hardener betonbescherming kan gebruikt worden op zowel binnen als buiten betonoppervlakken. Ook bij de bouw van nieuwe vloeren en wanden, dan wel renovatie en/of beschadigingen op oude/bestaande vloeren en wanden.
DC-Hardener is impregneermiddel dat de beton zuur en chemicaliën bestendigd maakt. DC-Hardener is vloeistofdicht en hitte – vuur bestendig. Ook maakt DC-Hardener de beton gemiddeld 34.8% harder en word de levensduur hierdoor verdubbeld!

Meer weten over betonbescherming en het verduurzamen van beton? Neem dan contact met ons op. Wij staan u helder en bekwaam te woord.

Voor meer informatie over ons product klik dan hier.