DC Impregneer is een vocht regulerend impregneermiddel dat gevels en dakvlakken beschermd tegen intrekkend vocht en voorkomt daarmee mos en/of alg aangroei op gevels en dakvlakken.

DC Impregneer is op waterbasis dus milieuvriendelijk voor mens en dier (tast planten, struiken en dergelijke niet aan) en verontreinigt de bodem niet. Bovendien bespaart het in de energiekosten want gevels die vocht opzuigen maken het binnen klimaat onprettig en koud, dus hogere stookkosten. Bovendien blijven de gevels schoner, zijn makkelijker te reinigen en zijn dus esthetisch veel fraaier. DC Impregneer is te gebruiken op alle bakstenen, beton stenen, gevels en daken (dakpannen).

De te behandelen gevels dienen voor aanvang schoon en droog te zijn. De verwerking hiervan kan plaatsvinden vanaf 5 graden Celsius. Afhankelijk van het soort bak- betonsteen en/of gebakken dak en of betonpannen. De hardheid (het opzuigend vermogen) bepaald of het 1 a 2 keer behandeld dient te worden. De verwerking vind plaats door middel van een lage drukspuit en wordt uitgevoerd door een gecertificeerd partner bedrijf.

Met 1 liter DC Impregneer kan ongeveer 15 vierkante meter gevel of dakvlak worden behandeld. Echter is een en ander sterk afhankelijk van het opzuigend vermogen van gevels en dakpanvlakken.

Klik hier als je meer te weten wilt komen over DC Impregneer.